Vechtscheiding: uw keuze?

Heeft u een vechtscheiding? Niets is zo destructief als een vechtscheiding. Zeker niet voor uw kinderen. De ander het licht in de ogen niet gunnen of dat licht niet gegund worden. Met als gevolg: jarenlange procedures, hoge nota’s van advocaten en geen resultaat. Zolang er geprocedeerd wordt kunt u ook geen punt zetten achter uw huwelijk, en geen start maken met uw nieuwe toekomst. Een voor de meeste mensen emotioneel belastende en soms slopende fase. Met onze ruime ervaring als mediator kunnen we u ook hierbij helpen.

Echtscheiding Plus ziet een vechtscheiding als een teken van onmacht en onkunde van beide echtelieden en hun advocaten in gezamenlijkheid, om de problemen die bij elke echtscheiding voorkomen effectief, oplossingsgericht aan te pakken. Echtscheiding Plus kan u beiden helpen met het doorbreken van de negatieve spiraal waarin u bent terechtgekomen. Door zo snel mogelijk met elkaar aan tafel te gaan zitten en toekomstgericht aan de slag te gaan. Het verleden is geweest en brengt geen oplossingen. De toekomst wel. Natuurlijk zijn uw advocaten hierbij welkom: vanuit hun praktijkervaring kunnen zij vaak vele praktische oplossingen aandragen. 

Van vechtscheiding naar gewone scheiding

De voorwaarden om van een vechtscheiding een gewone echtscheiding te maken? De daadwerkelijke wil van beide echtelieden om vanaf nu respectvol met elkaar naar oplossingen te zoeken. Een nieuwe, stabiele toekomst kunnen gunnen aan de ander, zichzelf en de gezamenlijke kinderen. Vechtscheiding of niet, de keuze is aan u.